Arama
Arama Sonuçları
Atatürk'ün doğduğu evden Samsun'a taşınan toprak Edirne'ye ulaştı
Ata toprağı 14 il ve 1350 kilometre yol kat edilerek 19 Mayıs'ta Samsun'a ulaştırılacak
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Şensiz'den tepki geldi; 'İzin alınacak konu değil!'
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunmayacağı iddiaları Kastamonu'da da tepki çekti. CHP İhsangazi İlçe Başkanı iddialara ilişkin; 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bayrağımız veİstiklal Marşı'mız kırmızı çizgimiz. Müzakeler sonucunda izin alınacak konular değildir. Tüm yetkilileri bu konuda sorumlu, ülkemizin onurunu koruyacak şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Galatasaray maçına ‘İstiklal Marşı’ yasağı!
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesinde kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk pankartına otoritelerin izin vermediğini bildirdi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" açıklamasını yaptı.
Düzce'de 1830 rakımda Türk bayrağı açarak Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutladılar
Doğaseverlerin Kardüz Yaylası'nda 50 metre uzunluğundaki bayrakla yaptığı kutlama havadan görüntülendi
Cumhuriyet'in Kastamonu'daki yaşayan çınarı: 'Fatma Ana...'
100’üncü yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimiz kurulduğunda 7 yaşında olan ve Atatürk'ü hiç görmese de annesinden dinleyen, sevgisini, saygısını tüm iliklerinde yaşayan 107 yaşındaki Kastamonulu Fatma Kaynak, Açıksöz Gazetesi'ne konuştu. Kastamonu'nun bağrında yetişen ve Cumhuriyet'in koca çınarı olan Fatma Ana, Cumhuriyet'in kurulduğu o yılları gözleri yaşla dolarak anlattı.
Suriye'den Türkiye'ye şehit ateşi düştü: "Görevini çok seviyordu"
İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevliyken geçici olarak Suriye Görev Gücünde görevlendirilen polis memuru Hüseyin Şimşek, teröristler tarafından açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidin İzmir'deki evine bayrak asılırken, evin önünde taziye çadırı kuruldu.
Bayrağımızı yerde bırakmadı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta katıldığı MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda yerdeki Türk bayrağı çıkarmasını alıp korumasına verdi.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
İnebolu-Küre sınırındaki taş ocağı projesine ‘bayraklı’ tepki
İnebolu ilçesine bağlı Çiçekyazı ve Küre ilçesinin Ersizler köyleri arasında kurulması planlanan kalker ocağı ve kırma eleme tesisi projesine tepkiler sürüyor.
CHP’den skandal paylaşım! 100.yıl videosunda teröristlerin fotoğrafı kullanıldı!
CHP 100. yıl için hazırladığı videoda bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı söz konusu videoda Kıbrıs'taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA'lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.
Zafer Bayramı’nda ilk kez seslendirildi: İşte “100. Yıl Marşı”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Marşı Yarışması’nda birinci seçilen eser, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kamuoyunun beğenisine sunuldu.
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
Türkav, Ilgaz doruğundaki bayrağı tekrar dalgalandırdı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından bugün Ilgaz dağlarının 2.587 m ile en yüksek zirvesi olan Büyük Hacet Tepesi’ne bayrak asma etkinliği gerçekleştirildi.
Komşu, Cumhuriyetin 100. yılı şerefine Ankara'ya pedal çeviriyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı çerçevesinde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu’nun Çankırı-Ankara etabının startı verildi.
BM’den karar: Uluslararası hukukun ihlali sayılacak
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda (BMGK), kutsal kitaplara yönelik şiddeti uluslararası hukukun ihlali olarak tanıyan ve bu tür eylemleri şiddetle kınayan karar tasarısı kabul edildi.
Gurbetçiler: ‘Gençler Avrupa’ya özenmesin, hayat şartları çok zor’
Avrupa’da yaşam şartlarının çok zor olduğunu söyleyen gurbetçiler, ana vatan Türkiye’nin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
"Kastamonu, milli iradenin yanında olduğunu gururla gösterdi"
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Vali Avni Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kahraman Kastamonu halkı da Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve milli iradenin yanında olduğunu büyük bir gururla göstermiştir" ifadelerine yer verdi.
Büyük Hacet’te 15 Temmuz şehitlerini andılar
15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Büyük Hacet Zirve Tırmanışı”na katılan 30 kişilik grup 2 bin 610 rakımlı Ilgaz Dağı'nın zirvesine tırmandı.
Kıbrıs Gazisi'nin son yolculuğu
Köfünanbarı köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Özel son yolculuğuna uğurlandı.
2 askerimiz şehit odu
PENÇE-KİLİT HAREKAT BÖLGESİNDEN ACI HABER...
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
‘Millet, devletin anahtarını Bay Kemal’a verecek’
CHP GRUPBAŞKAN VEKİLİ ALTAY KASTAMONU'YA GELDİ...
Baltacı: Kastamonu’yu seven sandığa gelsin
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Kastamonuluları sandığa davet etti ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.
Kahramanlarımızı yüreğimize gömdük
Şırnak’ta şehit düşen dört uzman çavuş ile bir güvenlik korucusu gözyaşları içerisinde toprağa verildi.